NL / FR

Indeling

Inkom

Ruime inkom met gelegenheid om schoenen, laarzen, kinderwagentjes en andere te plaatsen. Natte jassen kunnen er drogen.

indeling1

Keuken

Volledig vernieuwde keuken met 2 koelkasten en kleine diepvries, 2 vaatwassers, één groot gasfornuis, grote spoelbak en veel werkblad! Er is een microgolf en electrisch kookgerief (o.a. een electrisch mes, een mixer, een electrische fruitpers, electrische blikopener).  Er zijn verschillende grote en kleine kookpotten, glazen, tassen, ovenschotels, snijplanken, snijmesjes en allerhande kookmateriaal om in de potten te roeren.  De keuken is praktisch ingericht zodat het een plezier zal zijn om voor 22 personen te koken.

Er wordt een keukenpakket ter beschikking gesteld, dit pakket bestaat uit een flesje afwasprodukt, een vaatdoek en 6 keukenhanddoeken.

De primaire kruiden (peper, zout, tijm,...) worden u ook aangeboden door het huis.

indeling2

Bijkeuken, Berging

Vlakbij de keuken is nog een extra ruimte, met koelkast

Hier staat ook een droogkast ter beschikking.

Men kan gebruik maken van de jacuzzi!  Gelieve bij aanvraag dit te vermelden zodat wij de jacuzzi kunnen klaar maken! (hou wel rekening met het extra electriciteitsverbruik)

Slaapkamers

In totaal zijn er 6 volledig vernieuwde slaapkamers:  2 kamers voor 6 personen, 3  kamers voor 2 personen,  1 kamer voor 4 personen.  In totaal zijn er 3 stapelbedden! Donsdekens en hoofdkussens zijn voorzien!  Het gebruik van hoeslakens, kussenslopen en donsovertrek is verplicht. Bij gebruik van slaapzakken is een hoeslaken en kussensloop verplicht! Elke kamer is uniek en voorzien van alle comfort.

Beddegoed wordt op aanvraag, ter beschikking gesteld. (10 € p.p.)

De slaapkamers zijn ideaal gelegen, eventueel avond- en nachtlawaai van de feestvierders in de leefruimte zal hier geen enkel probleem vormen.

indeling3

De zonnebloemkamer: 2 één persoonsbedden

indeling4

De madeliefkamer: 2 één persoonsbedden 

indeling5

De prinsessenkamer: 1 dubbelbed met enkele donsdekens en 1 stapelbed

indeling6

De stadskamer: 2 éénpersoonsmatrassen en aparte donsdekens

indeling7

De orchideekamer: 1 tweepersoonsbed met enkele donsdekens, 1 stapelbed en 2 éénpersoonsbedden

indeling8

indeling9

De kabouterkamer: 3- éénpersoonsbedden, 1 stapelbed en 1 kinderbed

 

Sanitair

In totaal zijn er 3 nieuwe badkamers, waarvan 2 met douche en 1 met bad!In 2 badkamers is een verzorgingskussen voorzien. Op elke verdieping is een badkamer met toilet, en op het gelijkvloers is nog een extra toilet én een kindertoilet.

indeling10

 

Leefruimte

De schuur werd vanbinnen volledig omgebouwd en aangekleed met warme houten bekleding! In het westen werd een schuifraam geplaatst waardoor van de avondzon kan genoten worden.

Voor de koude winterdagen is een gezellig haardvuur voorzien (hout is ter beschikking).

Ook hier werd aan de allerkleinsten gedacht. Voor hen is er  kinderspeelgoed, stoeltjes en een tafeltje voorzien. Er is zelfs een écht klasje!

Er is een stereo-installatie met CD- speler,  TV met DVD en Internetaansluiting. In de DVD-o-theek en speel-o-theek  staan er DVD's en gezelschapsspelen ter beschikking, voor jong en oud.    

In totaal zijn 3 eetstoelen voor kinderen aanwezig (2 voor hele kleintjes en 1 voor een kleuter)

 

indeling11

indeling12

indeling13

indeling14

Het kinderklasje

 

Tuin

De grote tuin in het oosten grenst aan een ravel (wandel- en fietsroute) en aan de Lesse (op 500 m van de start van de afvaart van de Lesse). In het Westen (avondzon), is er een tuin met petanquebaan.
  Tuinmeubelen en een grote BBQ staan er ter beschikking.

Er is een glijbaan en een kinderhuisje voor de kleintjes en een aantal volksspelen.

 

indeling15

indeling16

indeling17

 

Parking

Rechtover de gîte ligt een gemeentelijke parking waar men gemakkelijk de wagen kan parkeren.

 

Winkels in de buurt

Op 100 m van de gîte is een Louis Delhaize. Ze hebben er elke morgen vers brood.  Gelieve uw bestelling van brood en boterkoeken tijdig door te geven.

Er is een krantenwinkel waar nederlandstalige tijdschriften en kranten verkocht worden.

Verschillende restaurantjes in de buurt (wel met de wagen!).  Hou er rekening mee dat deze in de winter vaak vroeg sluiten!